You are currently viewing 50 sjeler frelst på Grand Canari!

50 sjeler frelst på Grand Canari!

Turen til Grand Canari ble virkelig en overveldende opplevelse. Vi var invitert til å tale på et utemøte møte i en park i Masapalomas som ble arrangert av omkring 16 lokale menigheter. Vi kom med stor forventning til Herren og han svikter aldri den som setter sin lit til Ham. Det strømmet på med mennesker i amfiet og på det meste var det omkring 7- 800 mennesker som kom sammen for å prise Herren og høre Guds ord bli forkynt.

Etter at evangeliet var proklamert gikk innbydelse til frelse og helbredelse ut. Over 200 sjeler kom fram og vi registrerte omkring 50 frelsessøkende. Det ble en mektig seierskveld med jubel i både himmelen og våre hjerter. Den Hellige Ånd hvilte over forsamlingen fra første stund og ingenting er så tilfredstillende og herlig som å få være i Guds nærvær.

På dette bildet ser du en kvinne som sitter i en rullestol …

Pernille og noen lokale troende ba for kvinnen i rullestolen og Ånden var sterkt tilstede.  Pernille spurte forsiktig kvinnen om hun ville prøve å gå ut av rullestolen. Det ønsket hun og mens hun stod opp kjente hun Guds kraft gå gjennom kroppen. Når møte var over oppdaget vi at kvinnen spaserte fra møtet sammen med venninnen som trillet på en tom rullestol.

Jesus lever og all ære til vår Gud og Far i himmelen.

Lederen for Asambles of God på kanariøyene inviterte oss tilbake for å holde en fire dagers kampanje i denne parken i tidsrommet 9. – 12. Oktober. Da har alle på øya ferie og ungdommen har fri fra skolen. Omkring 36 menigheter vil stå sammen og arbeide aktivt med å invitere med seg venner og bekjente til vekkelsesmøter under åpen himmel. Vi har satt denne kampanjen under heftig “bønnetrykk” og vi tror på et mektig gjennombrudd for Guds rike.

Om du har tenkt deg på ferie til Canari Øyene så ville det vært utrolig herlig om du la ferien til dette tidsrommet, og at du dukker opp i parken Sur i Maspalomas.