You are currently viewing Bli med oss på Israelstur!

Bli med oss på Israelstur!

Israel fyller 70 år og vi drar på jubileumsreise: 30.september-7.oktober 2018

I år fyller Israel 70 år! Stephan og Anne Christiansen og Jørn og Pernille Strand har gleden av å invitere deg til å feire dette i Israel.

Israel kalles gjerne for ”det femte evangeliet!” Det å være der det skjedde gir ny åpenbaring og inspirasjon til din etterfølgelse av Jesus. Vi skal besøke Galilea og ”gå i Jesu fotspor”, og ta en båttur i Genesaretsjøen. Vi skal gå gatelangs i Jerusalem og prise Herren ved den tomme graven, og vi skal be for Jerusalem på Oljeberget der Jesus skal komme tilbake!

Vi besøker nydelige Caesarea der Den hellige ånd først kom over hedningene. Der blir det også tid til et bad i Middelhavet. Bade får du også gjort i det berømte Dødehavet. Legg til gode måltider, flott felleskap og inspirerende samlinger med forkynnelse av Guds Ord, så er det mye godt å se fram til!

Turen er åpen for alle!

Pris i dobbeltrom:
10 800 NOK (eksl.flyreise)
Tillegg for enkeltrom: 3300 NOK

Ungdomsreise med enklere standard:
8400 NOK (eksl. flyreise)
Tillegg for enkeltrom: 3200 nok
Med forbehold om endringer

Påmelding og mer informasjon: post@jesuschurch.no
Med forbehold om endringer.

Studiereise for ledere: 8.-13.oktober 2018
Stephan og Anne Christiansen og Jørn og Pernille Strand vil gjerne invitere deg som er pastor eller predikant med ektefelle til å bli med på del to av denne reisen.

Det blir en studie og fellesskapsreise for deg som står i fulltidstjeneste. Det er viktig med påfyll, ny inspirasjon og fordypning. Vårt studium er landet Israel, og vi skal til en del steder man vanligvis ikke besøker på en ”klassisk israelstur”. Hvordan ser det egentlig ut i dalen der David slo Goliat? Hva med hulen Adullam der David gjemte seg for Saul? Hvordan er det der Abraham og Sarah, Isak og Rebekka, Jakob og Leah ligger begravet? Hva med Betel, Shilo, Sykars brønn og Garisimfjellet? Eller det bibelske Rama der profeten Samuel er begravet? Bibelhistorier du har prekt over mange ganger vil komme til nyt liv- din menighet burde sende deg! Roar Sørensen, en av Norges mest kunnskapsrike og engasjerte formidlere blir med oss på reisen, og du vil også møte og bli undervist av messianske pastorer. Et must!

NB! Du kan også komme direkte til studiereisen.

Pris i dobbeltrom: 7300 NOK (Eksl.flyreise)
Tillegg for enkeltrom:1800 NOK
Med forbehold om endringer

Påmelding og mer informasjon:post@jesuschurch.no

Dette er linken til den vanlige reisen:
http://lop.livetsord.se/israeltourspecial.aspx?tripID=26

Dette er linken til pastorsreisen:
http://lop.livetsord.se/israeltourspecial.aspx?tripID=27