You are currently viewing En åpen dør i Albania!

En åpen dør i Albania!

På vår rundreise i Europa opplevde vi at folket i Albania kanskje var spesielt åpne for evangeliet. Pernille var ute for å handle litt og kom i kontakt med en godt voksen muslimsk kvinne som gråtende understreket at Albanere flest ikke er ekstreme muslimer. Det var viktig for henne å ta avstand fra radikal islam og det var som et nødrop i fra misjonsmarken. Det er mange muslimer som er åpne for evangeliet og lengter etter det som Jesus har å tilby.

I Albania opplevde vi at Herren koblet oss på en Gudommelig måte med en herlig pastor som heter Gentian Dervishi.

Han kunne fortelle om at han bærer på en drøm om å nå ut på gater og streder med evangeliet i alle byene i hele Albania. Når han fortalte om dette ramlet det ut av meg: “Vi har utstyret som skal til for å gjennomføre det”. Da dette ble sagt ble vi begge fylt med Den Hellige Ånd så tårene presset på og en Gudommelig kontakt ble etablert. Senere “hentet” vi han opp til sommerstevne vårt så vi både kunne bli bedre kjent med han og snakke om fremtidige planer.

Vi planlegger å kjøre Europa-hengeren (scenen) ned til Albania og plassere den der over en lengre periode. Så vil vi reise fra by til by og proklamere evangeliet med stor frimodighet så folket kan få muligheten til å bli frelst og reddet for evigheten.

Omtrent 75 prosent av befolkningen regnes som muslimer. 

Den 20. oktober går turen ned til Albania for å møte endel pastorer og ledere som er interessert i å høre mer om planene om å la evangeliet lyde klart og tydelig ute på gatene i Albania.

Gentian er nå blitt vår koordinator og samarbeidspartner i Albania som blant annet vil arbeide opp mot myndighetene for å få tillatelser til å stå på torgene. Han sier at muslimene i Albania er “myke” og at det er fullt mulig å innhente disse tilatelsene. Vi opplever det som om Gud viser oss at om ikke vi kristne går inn og “tar” Albania så vil mer radikale muslimske krefter bre om seg, hardne til og feste sitt grep på nasjonen.

Vi er nå i bønn for gjennombrudd i Albania og oppmuntrer  deg til å stå med oss i bønnekampen.

Vi går rett og slett til “angrep” på en hel nasjon, en muslimsk nasjon, så som du sikkert skjønner så trenger vi all den bønnedekning vi kan få.

Støtt gjerne også opp om arbeidet med å vippse en gave til vipsnummer 777333