You are currently viewing “Evangeliet for alle” satser ut over Norges grenser

“Evangeliet for alle” satser ut over Norges grenser

Vi har over flere år kjent en tiltale på å bringe evangeliet ut over Norges grenser. Dette blir bare sterkere og sterkere og i disse dager gjør vi oss klare for å satse tungt blant annet i Europa. Europa er en misjonsmark av dimensjoner og den ligger rett utenfor “stuedøra” vår.

Vi er i gang med å planlegge flere store utendørs-arrangementer i flere av Polens største byer deriblant Warszawa. Marek Kaminski (øverste leder av pinsebevegelsen i Polen) har åpnet opp for oss og ønsker oss velkommen for å ha utemøter på byens gater og torg i samarbeid med pinsemenigheter over hele Polen.

Vi vil proklamere evangeliet, be for syke, innby til frelse, slik at mennesker skal få oppleve at Jesus lever. Vi tror at Gud vil ryste Europa med sin kraft til tegn, under og mirakler så mange mennesker kan bli frelst før Jesus kommer igjen

Vi vurderer å kjøpe denne flotte scene-hengeren til bruk for “Crusades” i Europa . Den kan rigges opp på ca 30 minutter av kun to personer. Dette vil gjøre alt det praktiske arbeidet veldig mye enklere enn om vi skulle bygge scene på tradisjonelt vis. På denne måten kan vi ha mange møter på kort tid og være utrolig effektive når vi drar ut på våre “evangeliserings-tokter”.

Ny koster denne 790 000,- og
vi har foreløpig samlet inn 230 000,-
Om du kjenner for å være med å gi en gave til denne hengeren vil vi sette stor
pris på det. 

Merk din gave med “Europa-henger”.