You are currently viewing Helbredet fra øyeskader!

Helbredet fra øyeskader!

Det er bare så herlig å kunne fortelle om et kraftig mirakel som skjedde i et møte vi hadde på EFA-senteret tirsdag 26. februar.

Møte gikk sin gang og vi avsluttet tv sendingen som ble direkte sendt på TV visjon Norge. Etter at talen var over satte jeg meg ned i trappen og begynte å prise Jesus og nyte det herlige Guds nærværet som hadde senket seg over forsamlingen. Ånden kom sterkt inn i møtet og ingen ville gå hjem. Vi ble sittende å fryde oss i Herren. Vi gråt og vi lo, noen lå på gulvet, andre bøyde ydmykt kne, andre kjente behov for å tilgi og forlike seg med hverandre.

Midt oppi alt dette sitter Kate Ellertsen i benkeraden og opplever noe helt spesiellt. Hun forteller oss at hun har vært i gjennom to mislykkede laser operasjoner som hadde skapt vonde og såre arr i øynene hennes. I to år har hun slitt med store smerter i øynene og prøvd forskjellige medisiner og øyedråper uten at det hjalp . Legene gjorde sitt for å hjelpe men hun ble bare verre og verre. Hun gikk omkring og «myste» fordi hun ikke kunne åpne øynene sine ordentlig og måtte ofte gå med med solbriller for å prøve å lindre plagene. Hun kunne ikke kjøre bil og fortvilelsen var stor.

Mens hun sitter der i stolen ser hun noe som ligner en vegg med vann som renner ned forran øynene. Alle smerter forsvinner og plutselig kan hun kan se uten å «myse».

Når vi kontakter henne dagen etter for å få bekreftet mirakelet er det en glad Kate som svarer i telefonen. Hun sier dette er helt utrolig og er lykkelig over at Gud har rørt ved hennes øyne og at mirakelet er et faktum.

All ære til Gud vår Far i himmelen:-)

Jørn Strand