You are currently viewing “Himmel & Hav 2021” – “Under åpen himmel”

“Himmel & Hav 2021” – “Under åpen himmel”

Vi er så glade for å opplyse om at den 16. til 25. Juli blir det sommerstevne på Hove leir utenfor Arendal.
Vi har nå bestemt oss for at “Himmel & Hav -2021” vil bli gjennomført på en litt annen måte en tidligere. I år vil stevne bli avviklet som et utendørs arrangement fra den store scenen i amfiet på Hove leirsenter.

Det blir virkelig herlig å innta dette område med evangeliet. Her har det blitt avholdt konserter for omkring 18 000 personer, så vi skal nok klare å organisere stevne vårt på en trygg måte i forhold til eventuelle Corona restriksjoner. Vi vil merke opp og dele inn område i kohorter med egne inn og utganger. 

Når vi velger å ha møtene utendørs så vi kan ha opptil 2 000 mennesker på møtene våre.  Vi vil rigge til 4 kohorter/avdelinger med plass til 500 i hver. 

Vi ønsker deg hjertevarmt velkommen og tror det blir både trygt og fint å samles til årets sommerstevne med mottoet “Under åpen himmel”

Vi rigger til campingplass som tidligere, så det er bare å komme med campingvogn, campingbil eller telt. Det er ikke nødvendig å bestille plass da vi har god plass og disponerer store områder.

Du kan også bestille rom eller hus på Hove leirsenter sine forskjellige fasiliteter. I år kan du ta booke direkte  fra Hove leirsenter på tlf. +47 37 08 52 21