You are currently viewing Himmel & Hav 2021

Himmel & Hav 2021

Vi ser frem imot sommeren 2021 og vi er i full sving med å planlegge Himmel & Hav 2021. I år planlegger vi for en reserve løsning dersom vi ikke skulle kunne ha stevne i det store teltet som vanlig.

Inne på Hoveleirsenter finnes det en stor ute-scene hvor vi tenker å rigge til så vi kan ha møtene utendørs om det skulle bli nødvendig. Det er avholdt konserter på denne arenaen for over 15000 personer så det vil bli plass til over 2000 mennesker og allikevel overholde den berømmelige “meteren”.

Campingplassen blir rigget som vanlig så det er bare å begynne å planlegge neste års sommerferie:-) 

Vi tror på full seier og gjennomslag for Guds rike enten det blir Himmel & Hav under åpen himmel, eller i det store teltet som rommer 5200 mennesker.

Vi har inngått en avtale med Hove leirsenter og booket området for ti år fremover så nå skulle alt ligge tilrette for stabilitet i sommerstevnene fremover:-)

Husk å be for sommer-stevnet. Be om at Guds Ånd blir utøst over hver tørstig hungrige sjel som måtte komme. Be om at tegn under og mirakler skjer i Jesu Kristi navn til Gud vår Faders ære… Be om at Ordet skal ha framgang og ellers alt det Ånden måtte lede deg til.

Hjertevarmt velkommen til noen herlige sommerdager på Sørlandet i perioden 16. – 25. Juli 2021.