You are currently viewing Himmelekspressen ombygges for Europa!

Himmelekspressen ombygges for Europa!

Etter over 20 års erfaring med himmelekspressen her hjemme i Norge kjenner vi at tiden nå er inne for oss til å satse på mere en bare Norge. Vi kjenner en tydelig ledelse til å ekspandere arbeidet med Himmelekspressen så vi kan forkynne evangeliet ute på gater, streder og torg rundt omkring i hele Europa. Gud har i den senere tid åpnet mange dører og vi har fått invitasjoner til å komme til blandt annet Polen, Estland og Albania. 

Vi har desverre ikke lov å kjøre med “Himmelekspressen” slik den er i dag nedover i Europa da den er for lang og høy. Vi har derfor satt i gang prosessen for å få bygd en ny spesialhenger som er tilpasset Europa og andre deler av verden. Vi vil bygge en henger som kan rigges om til en scene på 12 x 8 meter på så kort tid som mulig. Scene-hengeren vil sette oss i stand til å nå byene i Europa med evangeliet på en effektiv og massiv måte.

Europa trenger virkelig å se at Jesus lever.  Derfor vil vi proklamere evangeliet der ute ved veiene og gjerdene og vi tror at Gud vil stadfeste sitt eget ord med tegn under og mirakler.

Vi undersøker i disse dager muligheten for å importere en slik henger fra utlandet eller å få bygd den opp her hjemme i Norge. 

Om du ønsker å gi en gave til denne “innhøstningsmaskinen” for endetiden kan du vippse til 777333 eller bruke kontonummer 2913.25.11193

Takk for at du står med oss i å bringe evangeliet ut til “lost souls”