You are currently viewing Seiershelg i Molde!

Seiershelg i Molde!

Det er alltid så oppmuntrende og innspirerende å komme på besøk i pinsemenigheten Sion i Molde. Etter som årene har gått har vi utviklet gode relasjoner og et sterkt vennskap til vennene i Molde. Dette er en herlig menighet som opplever vekst og fremgang på alle plan.

De har nylig satt opp et topp moderne menighetslokale på godt over 2000 m2 og vi er bare kjempe imponert over dette flotte bygget med kjempe høy kvalitet og standard på alle områder. Her er det plass til vekkelse og fremgang for Guds rike i Molde regionen. Gratulerer så mye og vi tror at Gud “virkelig” vil velsigne menighetens arbeid i tiden fremover.

 

Her er pastor Albert i full gang med å ønske oss velkommen på en måte som rørte våre hjerter. 

En stor takk til Albert og hele menigheten for en flott helg i sammen med dere. Guds ord gikk ut og vi tror at mange fikk oppleve både helbredelse og fornyelse:-)

Vi gleder oss stort til at vi får besøk av Pastor Albert på EFA senteret en gang i løpet av mars. Albert er en salvet forkynner som har fått mye visdom og nåde over sitt liv. Vi ser frem med forventning til besøket og håper du finner anledning til å komme. 

Du vil finne tidspunktet på våre hjemmesider etter hvert.