You are currently viewing Teltmøter i Kenya!

Teltmøter i Kenya!

Den 11 august gikk turen til Kisumu i Kenya for å være med på  “VOSH” sin store årlige konferanse. “VOSH” betyr “Voise of Healing and salvation” og er et netverk med omkring 2000 pinsemenigheter med ca. 2 milioner medlemmer til sammen. Det må jo bare bli fest når ca 20 000 frelste sjeler kommer sammen i et gedigent telt for å feire vår oppstandne Herre og Frelser.

Her er ettermøtet i full gang og mennesker strømmer frem på frelsesinnbydelse. Hundrevis av mennesker ble frelst i løpet av kampanjen og mange ble helbredet etter forbønn. Det var et fantastisk bønnebrus i teltet som jeg aldri før har opplevd maken til. Jeg tror dette må være noe av det nærmeste man kan komme himmelen på jord. I himmelen vil lovsangen lyde som brus av veldige vannmasser og slik var det sannelig i dette teltet også.

Her sitter en av forkynnerene i konferansen Ladonna Osborne (datter av T.L. Osborne) Hun forkynte et frigjørende budskap om navnet Jesus og den autoriteten vi som kristne er i besittelse av. Hun går virkelig i sin fars fotspor og det var utrolig spennende og bli kjent med henne og høre om det store arbeidet de driver for Herren.

Vi er invitert tilbake neste år og jeg må bare si at jeg ser frem imot og gleder meg allerede til det. Vi har forøvrig invitert lederen av “VOSH”, Winnie Owiti, også kalt “Mamma Winnie” til Himmel & Hav 2020. Hun er et fyrverkeri av en forkynner og vi tror hun kommer til å ta våre hjerter med storm.